Help de veiligheid in de apotheek verhogen

INFO
Gepost op: 
19/04/2018
Veiligheid in je apotheek

Ondanks investeringen in verschillende veiligheidsmaatregelen kan de veiligheid in de apotheek nog een stuk beter. En daar kan iedereen aan meehelpen.
 

Elektronisch betalen

Ondanks onze investeringen in verschillende veiligheidsmaatregelen blijven apotheken een geliefkoosd doelwit van overvallers en inbrekers. Elk jaar krijgt maar liefst 1 op de 5 apotheken een ongewenste bezoeker over de vloer. Een traumatische ervaring voor zowel de medewerkers als eventueel aanwezige klanten. Om de apotheek minder aantrekkelijk te maken voor criminelen, is het belangrijk dat er niet veel contant geld aanwezig is. Daarom vragen we om zoveel mogelijk elektronisch te betalen.
 

Ook voor een klein bedrag

Gelukkig betalen 2 op de 3 Belgen al met de kaart en leggen we steeds minder briefjes en muntjes op de toonbank. De meeste jongeren hebben zelfs amper nog cash geld op zak. Maar ook andere klanten vragen we om zoveel mogelijk met de bankkaart te betalen. Het is even veilig en een stuk praktischer. Want ook een klein bedrag mag je gerust met de kaart betalen. Jouw apotheker zal je dankbaar zijn.