gratis huidanalyse

laat je huid gratis analyseren

Met een oppervlakte van maar liefst twee vierkante meter is de huid het grootste orgaan en ons echte visitekaartje naar de buitenwereld. Met een goede huidverzorging hou je ze in topconditie en geniet je langer van een stralende huid. Stap één is weten hoe het precies is gesteld met de conditie van de huid. Jouw apotheker beschikt over een professioneel toestel dat alle parameters in kaart brengt waardoor we je een persoonlijk huidadvies kunnen geven. 

 

Belangrijk! Om een betrouwbare analyse te kunnen maken, is het belangrijk dat de huid zo naturel mogelijk is. Dus die dag geen crème of make-up gebruiken, maar ook niet spoelen met water.

maak nu je gratis afspraak

Heb je interesse in een gratis huidanalyse? Maak dan nu snel en eenvoudig online je afspraak. Je apotheker verwelkomt je graag voor meer persoonlijk advies over jouw huidverzorging.  
 

Door de huidige coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om bij onze apotheken een huidanalyse te laten doen. Van zodra de regels rond contacten en contactberoepen versoepelen, bieden we deze service terug aan.

 

meten is weten

Ken jij het vochtgehalte, de pigmentatie en elasticiteit van je huid? Met een huidanalyse ken je het resultaat in slechts enkele minuten. 

 

 

rouwig om je rimpels?

Sommige rimpels geven het gezicht karakter. Maar meestal ben je ze liever kwijt dan rijk. Nochtans is het een natuurlijke evolutie. Eens de dertig voorbij verliezen de huidcellen elasticiteit waardoor de eerste lachlijntjes, kraaienpootjes en fijne rimpels zichtbaar worden. Maar wat kan je doen om ze te verminderen of te vervagen?

 

> Lees onze tips