Waarom kiezen voor Surpluspartners?

Jouw gezondheid is onze grootste bekommernis. Daarom hechten we het grootste belang aan een goede begeleiding en correcte informatie. En onze aanpak werpt zijn vruchten af. In 2017 duidden – verhoudingsgewijs - een recordaantal patiënten een apotheker van de Surpluspartners aan als hun huisapotheker. Waarvoor dank! Zo kunnen we een nog kwalitatievere dienstverlening bieden.

 

De Surpluspartners zijn een coöperatieve groep van sociale apotheken in Vlaanderen en Brussel. Dagelijks staan 450 medewerkers, verdeeld over 100 vestigingen, klaar om je de beste service te garanderen. 

 

De Lindeboom Apotheek, Vivantia en de Apotheek In het Zwaard zijn de 3 surpluspartners en delen dezelfde passie voor jouw gezondheid. Jouw apotheker begeleidt je bij je medicatiegebruik en geeft je advies op maat. Maar eigenlijk hebben we nog veel meer te bieden.

 

1. Ken je ons eigen BE.CARE-verzorgingsgamma al?

Het bevat maar liefst negen topproducten, van douchegel tot handcrème … en werd volledig door de apotheker ontwikkeld. Benieuwd? Surf naar www.becare.be

 

2. Wil je zeker zijn dat je geneesmiddelen op voorraad zijn?

Je kan ze eenvoudig online reserveren. Het is gratis en je betaalt de producten pas bij afhaling. Bestel je producten hier

 

3. Is de bijsluiter wat onduidelijk of moeilijk leesbaar?

Vraag gerust een GIT-tekst (Geneesmiddelen Informatie Tekst) aan je apotheker. Dit is een vlot leesbaar overzicht van alle belangrijke informatie die je moet weten om jouw medicatie correct te gebruiken.

 

4. Gezondheidsinformatie delen is goed voor de gezondheid.

Daarom kan je bij jouw apotheker de toestemming geven voor een gedeeld farmaceutisch dossier. Zo kan bijvoorbeeld ook de apotheker van wacht of een andere apotheker de relevante informatie inkijken en jou correct adviseren.

 

5. Wist je dat we de geneesmiddelen ook individueel voor je kunnen verpakken?

Met de Individuele Medicatievoorbereiding (IMV) krijg je alle geneesmiddelen die je voor een bepaalde periode nodig hebt in afzonderlijke zakjes per innamemoment. Je scheurt het volgende zakje af, maakt het open en je hebt meteen alle medicatie in handen die je op dat tijdstip moet nemen. 

 

6. Laat gratis de conditie van je huid testen.

Maak even een afspraak en na een grondige analyse geven we je graag advies op maat. Je vindt hier het overzicht van de deelnemende apotheken. 

 

7. Spaar Surpluspunten met jouw surpluskaart.

500 Surpluspunten betekent 5 euro korting bij je volgende aankoop. Je kaart is geldig bij alle Surplusapotheken. Je ontdekt er hier alles over.

 

8. De Surplusapotheken werken nauw samen met Thuiszorgwinkel en hoorcentra Aurilis.

Wist je bijvoorbeeld dat je je batterijtjes voor jouw hoorapparaat ook in de apotheek kan kopen? 

 

9. Zorg dragen voor het milieu is zorg dragen voor je gezondheid

Daarom vind je in de Surplusapotheken geen plastic wegwerpzakjes maar wel herbruikbare zakjes.