wie zijn we

wie is Goed?

De zorgoplossing die voor de ene werkt, werkt niet altijd voor jou. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak: dienstverlening op maat. Met Goed spelen we dat klaar door de krachten te bundelen.

 

Goed is de nieuwe naam van onze apotheken, hoorcentra en thuiszorgwinkels. We bundelen en integreren voortaan ons ruim aanbod én de expertise van al onze medewerkers. Zo kunnen we jou nog beter helpen om kwaliteitsvol en zo zelfstandig mogelijk te leven.

Goed apotheek

Er verandert veel, maar we kunnen je ook geruststellen: je vertrouwde gezichten bij de apotheken van De Lindeboom, Vivantia en In het Zwaard staan nog steeds elke dag voor je klaar. Door verschillende expertises te bundelen, kunnen zij jou nog beter helpen en doorverwijzen naar de experts die jou het best kunnen helpen.

 

                                                           

 

Goed hoorcentrum

Haar- en hoorscherp advies: voor minder doen onze audiologen het niet. Ontdek hoorapparaten en andere oplossingen waarmee je zelfs met een minder gehoor voluit van het leven kan genieten. Met een netwerk van 70 hoorcentra verspreid over heel Vlaanderen zijn we altijd in de buurt.

Lees hier meer.

 

Goed thuiszorgwinkel

Thuiszorgwinkel heeft oog en oor voor jouw gezondheid in al haar facetten. Want gezond zijn, is veel meer dan ‘niet ziek zijn’. We helpen je dan ook om je altijd en overal goed te voelen. Zo kan jij kwaliteitsvol en zo zelfstandig mogelijk leven.

Lees hier meer.